TEDxTirana 2021

Theme "Being Human"

Card image cap
share
TEDxTirana 2021

Theme "Being Human"

Kalendari I EVENTEVE
18/9/2021TEDxTirana 20216:00 PMAmfiteatri i Tiranës event calendar
EVENTE TË KALUARA
Card image cap
Muzikë
share
Colour Day Festival

RESTART WITH COLOUR

Card image cap
Muzikë
share
Three letters from Sarajevo

Goran BREGOVIC Wedding and Funeral Band

CICERO
“Being Human” TEDx Tirana jehon për jetën

Më datë 18 Shtator në Amfiteatrin e Tiranës te Liqeni Artificial disa nga arkitektët, artistët dhe mendimtarët ju ftojnë në një bisedë serioze mbi humanitetin dhe të ardhmen e njerëzimit. Si do të jetojmë bashkë të lumtur? Kjo ka qenë thuajse pyetja thelbësore e njerzimit ndër vite, por me lëvizjet në botë, diversitetin me të […]

Card image cap
NERVO

Pa ndonjë kod veshje, pa numëruar miqtë me të cilët do të mblidheni në shesh, por me dëshirën për të festuar jetën, diellin, shëndetin dhe muzikën që na dhurojnë artistët e këtij edicioni, Colour Day Festival thërret për t’u hedhur nga gëzimi me të vetmen shprehje stampuar në buzëqeshjen tuaj, se jetën mund ta pasurojmë […]

Card image cap
Bregoviç e nisi shqip

“KOSOVSKA është kënga shqipe që ka zgjedhur Goran Bregovic për të çelur koncertin në Korçë. KËNGA “KOSOVSKA”ËSHTË KËNDUAR NGA BIJELO DUGME, PASI U KOMPOZUA NGA GORAN BREGOVIÇ DHE E SHKRUAR NGA AGRON BERISHA NË VITIN 1983. Kënduar nga një kroat dhe e shkruar nga një shqiptar, kjo këngë nuk u këndua më kurrë sepse Grupi […]

Card image cap