Korça Beer Fest

 • DITË
 • ORË
 • MINUTA
 • SEKONDA
 • SHTATOR
 • 10
 • Tirana Rocks
  Amfiteatri i Tiranës
  BLI BILETËN

  Tirana Rocks

  Tirana Rocks eshte edicioni i pare i festivalit te muzikes rock qe per here te pare mbledh bashke grupet nga kosova dhe shqiperia. “Ky projekt/aktivitet organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 me mbështetjen financiare të Kongresit Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.