Korça Beer Fest

EN AL
 • DITË
 • ORË
 • MINUTA
 • SEKONDA
 • GUSHT
 • 20
 • Korça Beer Fest
  Terminali i Autobusëve

  Konstantinos Argiros

  15 vite “Festa e Birrës në Korçë”, tashmë është etaloni matës i gjithçkaje që organizohet në vendin tonë. Për të dytin vit rradhazi ky aktivitet do të organizohet në Terminalin e Autobusëve me një infrastrukturë të kuruar në detaje për të tilla organizime.

  Korça njihet gjerësisht si qyteti i kulturës, arsimit, serenatave, karnavaleve etj. Ky qytet mirëpret të gjithë ata që e duan natyrën e bukur, artin, argëtimin dhe traditën. Ndaj edhe Festa e Birrës është një sukses i garantuar, duke sjellë më shumë se 100,000 vizitorë gjatë pesë ditëve të festës, duke e kthyer atë në festën më të madhe në Shqipëri.