Colourday Festival Albania

20 Maj 2023

Sheshi "Nënë Tereza"

Enjoy the ride!

Bileta e këtij viti përfshin gjithçka që ju nevojitet për përvojën më unike të festivalit, duke përfshirë aksesin e plotë në festival, bojra pa limit, ujë dhe pije freskuese të palimituara.

First Fan Pass

2500 leke

ⓘ Pëfshihet: hyrja / bojë pa limit / pije freskuese pa limit

-

1

+

Carnival Ticket

3500 leke

ⓘ Pëfshihet: hyrja / bojë pa limit / pije freskuese pa limit

Last Minute Pass

5000 leke

ⓘ Pëfshihet: hyrja / bojë pa limit / pije freskuese pa limit