Colourday Festival Albania

20 Maj 2023

Sheshi "Skënderbej"

Enjoy the ride!

Colourday Festival Albania 2023.
Non Profit Festival

FREE TICKET

0 Lek / 0 Euro

ⓘ Në biletën FALAS përfshihet vetëm hyrja në festival, gjithçka tjetër që do të konsumoni brënda nuk përfshihet në biletë

-

0

+

Carnival VIP Ticket

SOLD OUT

ⓘ Në biletën CARNIVAL VIP TICKET përfshihet VETËM ujë dhe pije freskuese pa limit